szombat, október 21, 2017

Örömmel értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket!

2014. augusztus 13., szerda

mkeh logo2014.08.11-én megkapta két újabb On-Line Pénztárgépünk a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól a "Pénztárgép forgalmazási engedélyt". Az Engedélyszáma: A133 és A134, mely a DP-35EU  és a DP-45EU néven forgalomba kerülű Datecs on-line pénztárgépe.

Bővebben...

Datecs XML viewer program

2014. június 19., csütörtök

xml viewerÖrömmel értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a régóta várt Datecs XML megjelenítő alkalmazásunk INGYENESEN elérhetővé vált. Az alkalmazás használatához regisztráció szükséges melyet a lenti adatközlő kitöltése után, kollégáink a lehető leggyorsabban feldolgoznak. A regisztrációs kulcsot az Önök által itt megadott email címre küldik meg!

Bővebben...

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a PFK Kft. telephelye megváltozott.

Szeretettel várjuk Önöket továbbra is új telephelyünkön, melynek címe:

1134 Budapest, Csángó utca 4/B.

Irodánk bejárata az Angyalföldi út 16. szám alatt található, a megközelíthetősége a mellékelt térképen látható.

Bővebben...

Örömmel értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket!

2014. március 05., szerda

DP-25 Electronic Cash Registers2014.03.04-én megkapta első On-Line Pénztárgépünk a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól a "Pénztárgép forgalmazási engedélyt". Az Engedélyszáma: A091, mely a DP-25EU névre keresztelt Datecs on-line pénztárgépe. Ez a legkisebb és legjobb ár/érték arányú on-line pénztárgép jelenleg a piacon.

Bővebben...

KASSZAFIÓK DP-25EU PÉNZTÁRGÉPÜNKHÖZ

2014. április 15., kedd

cash drawer

Már kapható a HS-410A típusú kasszafiókunk, mely az MKEH által jóváhagyott hivatalos periféria, a DP-25EU pénztárgépünkhöz.

Bővebben...

Pénztárgépeink az allábbi ütemterv szerint kerülnek forgalomba

2013. október 21., hétfő

Az elmúlt három hónap megfeszített munkatempójának és csapatunk kitartásának köszönhetően, ezúton értesítjük minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelünket az általunk forgalmazni kívánt NAV követlményekenk minden tekintetben, maximálisan megfelelő pénztárgépek forgalomba kerülésének ütemtervéről.

Bővebben...

Bejelentkezés